rest in peace

kom hem från begravningen för en liten stund sen. det var berkligen skitjobbigt. att man vet att hon ligger där framme i sin vita skista. allt var så fint där framme. FULLT av blommor. och så var det en sån där "lapp" eller vad man ska kalla det, där på stod det "inte kort, bara mindre lång" det fick mina ögon att bli tårsprängda.
att veta att hon inte lever bland oss längre gör så ont. att aldrig få en mysig kram av henne ign när man ser henne, att aldrig mer få höra hennes vackra röst och gulliga skratt, det gör så himla ont!
men jagvet att simone var med oss idag, hon ville försöka vara en tröst.
simone kommer altid leva kvar i våra hjärtan, alla minnen vi haft med simone kommer föralltid finnas kvar. hon kommer alltid leva kvar i våra hjärtan och i våra tankar.
nu får simone vila i lugn och ro, och vara med sin älskade mamma. jag är glad för hennes skull att dom får träffas igen, för det ögonblicket med sin mamma har hon verkligen längtat efter.
vila i frid simone, så ses vi om ett tag
älskar dig för evigt



KOMMENTARER
afsun

saknade simone..:(<3 finns alltid för dig mysan!<33333

2010-10-29 18:53:54


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback